Dagboek week 15 


beauty producten look good feel better

Mijn week begint met op maandagmorgen een bezoek aan de workshop Look Good Feel Better in het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Terwijl de deelneemsters een fijne en leerzame ochtend hebben praat ik bij met een aantal vrijwilligsters. Ondertussen updaten we samen ook nog even de voorraad cosmeticaproducten. In de middag rij ik terug naar huis en ben ik daarna nog een paar uurtjes bezig met het wegwerken van de mails in mijn inbox.

zonsopgang

Dinsdagmorgen ben ik al vroeg weer onderweg. Vandaag ga ik naar de workshop in het Westfries Gasthuis in Hoorn.

De dijk over dus. Op de een of andere manier zorgt dat bij mij altijd voor een soort van vakantiegevoel en moet ik gewoon even een pitstop maken bij het monument.

wfg hoorn

Ruim op tijd kom ik aan bij het ziekenhuis. Best fijn dat de reis naar Noord-Holland vanuit Drenthe nu eens vlot verloopt.

wfg hoorn look good feel better

We hebben vandaag een super fijne ruimte tot onze beschikking. Met nootjes en koekjes op tafel.

Je kunt je denk ik wel voorstellen dat ik toen ik thuiskwam niet heel veel energie meer had he?!

chihuahua sjors

Samen met Sjors kruip ik daarom vroeg in bed. Lekker warm en comfortabel.

laptop hp

Woensdag werk ik nog wat thuis. Mijn laptop is al een tijdje heel erg traag en ik besluit de harde schijf eens flink op te schonen. Gelukkig helpt het.

volkorenbrood ei

De lunch. Vaak sla ik hem over maar vandaag niet. Geroosterde broodjes met roerei en een kindertoetje.

oortjes action

Ik haal een boodschapje bij Action en neem deze oortjes mee. Het zijn bluetooth oortjes en het geluid is voor de 7 euro die ik ervoor betaalde enorm goed.

paastaart

De dagen erna vergeet ik gewoon echt foto’s te maken. Ik ruim wat puin in huis en bereid me voor op het lange paasweekend. Voor de brunch op zondag maak ik deze taart.

taart

Het is een taart van cake met in het midden verse aardbeien en het glazuur is gemaakt van mascarpone met roomkaas en een klein beetje gepureerde aardbei voor de kleur. Bovenop gedecoreerd met hele en gehakte paaseitjes. Lekker zoet!

 

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.