Dagboek week 14

onderweg naar zeist

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik start op maandag met weer een ritje naar kantoor in Zeist. Het wordt uiteindelijk een lange en vermoeiende dag want ik ben pas om kwart voor 8 in de avond weer thuis.

warme sokken

Met warme sokken en een kop koffie kom ik even bij voordat ik ga slapen. Die koffie weerhoudt me er echt niet van om als een blok in slaap te vallen.
laptop traag

 

Dinsdag,  het plan was om iets te photoshoppen maar mijn laptop werkt niet echt mee. Heeft iets met te maken met te weinig werkgeheugen. Mijn volgende laptop moet dus iets krachtiger en liever ook nog iets kleiner zijn, Iemand suggesties?

jumbo bestellen boodschappen

Woensdag, de boodschappen. Die bestel ik tegenwoordig vaak via de Jumbo app. Super handig en het scheelt wat onnodige aankopen in de supermarkt.

turkse vruchten ijsthee

Home made ijsthee. Die maak ik door wat Turkse vruchtenthee in een waterkan te mikken en hup, na een uurtje in de koelkast is ‘ie klaar.

Woensdagavond kijken we bij mijn ouders naar Zembla. Het is een reportage over Ter Apel, het dorp waar we tot voor kort woonden en natuurlijk spotten we veel voor ons bekende Ter Apelers!

koffie

Ik beken, hier ist al zondag. Donderdag en vrijdag bleven fotoloos en zaterdag heb ik de hele dag geklust. We hadden namelijk nog steeds geen kledingkasten voor onze kleding. We hadden ze eigenlijk wel maar ze moesten nog in elkaar gezet worden en dat deed ik dus even zelf. Zonder hulp. Echt waar. Foto’s van onze kant en klare inloop kledingkamer deel ik later. Beloofd.

chihuahua

Dit is wat Sjors vandaag gaat doen geloof ik, gewoon lui op de bank.

tennis annen

Ik heb andere plannen. De voorjaarscompetitie begint vandaag en wij staan met ons team op de banen van TC Annen. Niet erg ver van huis. Echt lekker gaat het vandaag nog niet met ons, we moeten even wennen aan de bloedhete zon.

tennis annen

Deze hebben we dan wel weer verdiend vandaag.

mc donalds stadskanaal

Tsja, traditie bij uitwedstrijden. Ik kan er geen ander excuus voor bedenken.

thuis

Na thuiskomst spring ik onder een verfrissende douche en daarna krijg ik van mijn lief koffie op de bank. Ik wilde hem vandaag eindelijk aan jullie voorstellen maar dat is helaas mislukt. Hij had het in de gaten en liep net iets te snel zodat de foto wat wazig geworden is. Sorry.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.