Dagboek week 13

week 13 dagboek

Lange tijd heb ik het dagelijks ploggen volgehouden maar omdat ik de laatste maanden erg druk ben geweest met van alles en nog wat hebben jullie er al een poosje geen meer gezien. Omdat er in mijn directe omgeving nogal wat opmerkingen over gemaakt werden heb ik besloten er door het gebrek aan tijd dan maar een weekplog van te maken. Ik hoop dat dat ok is. Maandagmorgen begon mijn week met een ritje naar Meppel.

ziekenhuis meppel

Ik ben aan ’t werk voor Look Good Feel Better. Vandaag bezoek ik hier een workshop voor patiënten van het ziekenhuis.

ziekenhuis meppel workshop

We starten de ochtend met koffie en een korte introductie van de mooie stichting waar ik voor werk.

Na thuiskomst bedenk ik me dat ik nog niet gegeten heb vandaag. Mijn eerste broodje. Een bolletje met kaas en een beetje mosterd. Lekker niet verantwoord en veel te laat.

huis inrichting

De rest van de middag ploeter ik achter het beeldscherm. Ik werk aan een Google project voor Look Good Feel Better en dat vereist best wel wat speur- en zoekwerk. Het komt goed.

sperziebonen chilisaus

Zoals ik ze het liefste eet. Sperziebonen met gebakken aardappeltjes en een beetje chilisaus. Ook al weer niet verantwoord.

Woensdag ga ik vroeg aan de slag. Zodra de jeugd de bus naar de stad (lees Groningen) genomen heeft pak ik mijn werk weer op. Vandaag met mooie resultaten, volgende stap in het Google project is nu kennis opdoen van AdWords. Iemand nog tips?

Kijk, zo’n bord wilde ik nou al heel erg lang graag eens hebben. Gewoon omdat wij gek zijn op gevulde eieren en er al te vaak een van mijn bord gegleden is. Ik bestelde deze gisteren bij Massamarkt en vandaag is ie er al!

Deze week tennissen Anneke en ik een toernooi bij GKTC in Gasselte. Ons eerste toernooi van dit jaar en gelijk een lekkere voorbereiding op de voorjaarscompetitie die eraan zit te komen. We vallen, zoals meestal, niet in de prijzen maar we vinden tennis echt leuk hoor!

Hier ben ik nou jaloers op. Onze buurvrouw heeft deze prachtige boom in haar tuin. En bij ons? Wij hebben een berglandschap met onkruid en hier en daar wat gras. Moet nog aan gewerkt worden.

Ken je deze nog? Ik kan me nog herinneren dat ik er vroeger tijdens een vakantie in Luxemburg met mijn ouders een kreeg en er jarenlang stapelgek op geweest ben. De mijne was ongetwijfeld versleten en ik denk dat mijn moeder hem stiekem in de vuilnisbak gegooid heeft.

Vrijdag is salondag. Vandaag maak ik ter voorbereiding alvast weer wat cadeaubonnen klaar en heb ik een paar afspraken in mijn agenda staan.

Samen met Sjors wandel ik naar de autogarage. Mijn twingootje moest een beurt. Het oude Philips terrein in Stadskanaal ligt er oud en verlaten bij. Ik zou er trouwens best eens naar binnen willen gaan om wat mooie foto’s te schieten maar volgens Romy mag dat echt niet.

Onze favoriete zaterdagavondbesteding van dit moment. Met de visite spelen we het Kezenspel. Ook hier win ik niet.

Zondag, eind van of begin van de week. We openen het buitenseizoen op onze tennisvereniging met de jaarlijkse Pasbrunch. De nieuwe KNLTB passen worden uitgereikt en er mag getennist worden en ondertussen genieten we van een lekkere brunch. Ik kookte gisteravond al een grote pan kippensoep als bijdrage. Volgend weekend begint de competitie, ik heb er zin in!

Tot zover het overzicht van deze week, ik beloof niets maar zal er volgende week weer een proberen te plaatsen.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.