Dagboek week 13 – Van hot naar her

Maandag ben ik op kantoor in Zeist en nemen we afscheid van onze collega Wies. Wies gaat na 5 jaar Look Good Feel Better aan een nieuw avontuur beginnen. Super leuk voor haar, maar ik mis haar nu al. Aan het einde van de dag vieren we haar nieuwe avontuur met een borrel op kantoor en ’s avonds eten we een afscheidsmaaltijd bij de Jonckheer.

Dinsdag zijn Petra en ik bij Friends of the Brands in Krasnapolsky in Amsterdam. Zoals je ziet zijn we nog niet zo heel erg goed in het nemen van selfies.

Oh man, kijk nou hoe prachtig!

Op de foto met Amanda Rijff.

En eigenlijk wilde ik ook wel een foto met deze leuke dames, maar ik durfde het niet te vragen. Nienke en Jamie volg ik natuurlijk al tijden op social media en ik ontdek vandaag dat het dan eigenlijk best raar is als je ze ineens in levende lijve ontmoet. Het is namelijk net alsof je ze al heel goed kent maar zij kennen jou dan natuurlijk niet. Gelukkig blijken ze in het echt niet tegen te vallen en zijn ze erg leuk!

Voor wie er nog nooit van gehoord heeft; Friends of the Brands is een event waarbij een select groepje influencers en bn’ers kennismaakt met een aantal verschillende, soms nieuwe, merken.

De organisatie is daarbij natuurlijk tot in de puntjes verzorgd.

Woensdag werk ik een dag thuis en probeer ik iets aan het huishouden te doen.

Donderdag vertrek ik ook alweer vroeg van huis voor een training bij Google in Amsterdam.

Daarna door naar Chanel, op de Zuidas. Ik zorgde in de lift nog even voor wat consternatie doordat ik per ongeluk de alarmknop van de lift activeerde. Vraag me niet hoe het gebeurde, ik was denk ik gewoon heel erg onder de indruk van het bedrijf waar ik op bezoek was en daardoor een beetje warrig ofzo.

Vrijdag werk ik in de salon en zaterdag ben ik druk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Pasbrunch op de tennisvereniging. Volgend weekend begint de voorjaarscompetitie alweer en ik heb er zin in!

En toen was het ineens Pasen. De Pasbrunch was weer een succes en van de overgebleven gekookte eieren maak ik voor de kinderen thuis nog even een schaal vol gevulde eieren. Ze zien er misschien niet erg fancy uit maar lekker zijn ze wel! Dat maak ik op uit het feit dat ze erg snel op waren. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.