Dagboek week 1 – Good vibes, Kalettes en speltbrood

good vibes

De feestdagen zijn voorbij, 2018 is begonnen. Good Vibes only staat er vandaag op mijn mok.

De eerste week van januari vier ik nog vakantie, mijn voornemen was om flink te gaan Netflixen en dat doe ik dus ook. Samen met Sjors.

In de supermarkt ontdekte ik Kalettes, deze groente is een kruizing tussen boerenkool en spruitjes en die heb ik dus geprobeerd. Samen met wat pijnboompitjes, gebakken krieltjes en een vegetarische schijf. Ze smaken prima, doen we vaker.

speltbrood

En nu ik toch tijd genoeg heb bak ik ook zelf nog even een brood. Speltbrood welteverstaan. Met de broodmix van Aldi is dit een fluitje van een cent. Even kneden en de oven doet de rest.

De kerstboom is terug op de zolder, maar wat een leegte in huis dan ineens! Ik zet daarom maar een hoge vaas met wat groen en lampjes in de hoek waar de boom stond. Is het toch nog een soort van gezellig verlicht.

Heeft Romy voor me geknutseld. Ik heb hem aan de muur op onze slaapkamer gehangen, lijkt best tof!

Speltbrood met homemade tonijnsalade. Die salade maak ik met tonijn op water uit blik en met een schep Griekse yoghurt. Een beetje zout en peper, een half uitje en wat blokjes augurk maakt het af.

En dan eindigt mijn plog zomaar met een wazige mooie bedfoto. Ik begon met de foto van mijn good vibes mok en dat was blijkbaar de goden verzoeken want ik begin het jaar niet zo fit. Hoop dat het snel weer over is…

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.