Bronzer, dé make up musthave in de zomer

Een bruin en zonnig tintje op je gezicht zonder dat je uren in de zon geweest bent? Het kan door een bronzer te gebruiken! Het is een van mijn favoriete make up producten en ik gebruik het bijna dagelijks. Het gebruik ervan is soms wel een beetje tricky en daarom geef ik je een paar tips:

bronzer, bronzing poeder

Gebruik niet teveel

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van bronzer omdat deze erg donker van kleur is. Gebruik daarom niet teveel poeder ineens maar begin met een heel klein beetje. Vaak kleurt de bronzer na het aanbrengen nog iets bij op je huid en het is dus handig om na het eerste laagje heel even te wachten op het effect.

Kies voor een grote kwast

Sommige merken verpakken hun bronzer samen met een kwast. Vaak is dit een piepklein kwastje die dan niet zo heel erg handig in gebruik is omdat je hiermee snel teveel bronzer aanbrengt. Mijn advies is daarom om voor een goede grote poederkwast te kiezen.

De techniek van aanbrengen

Natuurlijk kun je de bronzer gewoon over je hele gezicht aanbrengen maar je kunt er ook voor kiezen om deze alleen als rouge of blush te gebruiken. Als je je gezicht wat meer vorm wilt geven (shapen) dan kun je dat doen door de poeder aan beide kanten van je gezicht in een 3-vorm aan te brengen. Je brengt de poeder dan dus vooral aan langs de haargrens, je wangen en je kaaklijn.

Heb jij nog geen bronzer in je make up tas? Hier vind je er, in de categorie Zonverzorging, een aantal.

Dit artikel bevat een affiliate link, uitleg

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.