Bol.com Kobo Plus ebook abonnement

bol.com kobo plus abonnement

Bol.com en Kobo komen samen met iets nieuws; het Bol.com Kobo Plus ebook abonnement. Met dit abonnement kun je voor een tientje per maand onbeperkt ebooks lezen op je ereader, tablet of telefoon.

Het abonnement kan gekoppeld worden aan  je Bol.com of Kobo account en er zijn op dit moment bijna 40.000 titels waaruit je kunt kiezen. En dat zijn niet alleen oude boektitels maar ook heel recent verschenen boeken.

Je kunt hier een proefabonnement afsluiten en dus de eerste 30 dagen gratis onbeperkt lezen. De eerste maand lees je gratis en het abonnement is op ieder moment opzegbaar. Een uitkomst voor als je graag veel boeken leest? Ik lees graag maar vind boeken redelijk duur en na het lezen belanden ze bij mij in de boekenkast en uiteindelijk vaak op zolder. Ik probeer het dus een maandje uit.

judas astrid holleeder

Een van de boeken die ik al een tijdje graag wil lezen is te downloaden, namelijk Judas van Astrid Holleeder. Ik had het boek natuurlijk al gezien bij de boekhandel en geconstateerd dat ik er gezien de dikte van het boek flink wat tijd voor uit moest trekken. Uiteindelijk pakte het verhaal mij onmiddellijk en las ik het boek in slechts 3 dagen uit….

Nu heb ik Verboden vruchten van Heleen van Royen, DJ van Kluun en Het boek van Jet van Jet van Nieuwkerk gedownload en kan ik nog wel een poosje vooruit met mijn leesvoer.

Wat mij betreft is het abonnement wel een aanrader, ik ga er in ieder geval nog even mee door.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.