BAE by Hema, een nieuw beautylabel

Hema introduceert nieuw beautylabel: BAE by Hema

Afgelopen week introduceerde Hema haar nieuwe beautylabel BAE by Hema. BAE staat voor Before Anything Else omdat, volgens Hema, je make up het eerste is wat je aanbrengt voordat je de deur uitgaat. Daarnaast staat BAE natuurlijk voor je beste vriendin, degene waar je niet zonder kunt.

De lijn bestaat uit 138 producten die variëren in prijs van € 4,50 tot € 12,50. Ze zijn dus betaalbaar en ook nog eens vegan. Vegan wil zeggen dat ze niet getest zijn op dieren en dat er ook geen dierlijke ingrediënten in verwerkt zijn.

Op het eerste gezicht zien de verpakkingen er wat mij betreft ontzettend leuk uit en een aantal verpakkingen doen me erg aan het merk Glossier denken. Hema zal met deze lijn ongetwijfeld mikken op een wat jongere doelgroep maar omdat ik nu eenmaal dol ben op roze spreekt het mij als 40 plusser ook erg aan.

bae by hema eau de toilette

Eau de Toilette

Zo zijn er bijvoorbeeld de Eau de Toilettes. De vormgeving van de flessen is geweldig en de combi van Vanilla&Liquorice en Violet&Blackberry maken dat ik erg nieuwsgierig ben naar of ik ze lekker vind ruiken. Naast de grote flessen die € 12,50 kosten, zijn er ook mini sprays die erg handig zijn voor onderweg.

Mascara in een tube! Al heel lang geleden had ik er 1 (van een merk waarvan ik de naam niet meer weet) en deze vond ik erg prettig in gebruik. Bovendien had ik het idee dat ik er uiteindelijk langer mee deed dan met iedere andere mascara omdat ik in het tubetje kon drukken en dus vrijwel alle inhoud eruit kreeg. Zou dat met deze mascara ook het geval zijn? De mascara koop je voor € 6,-.

Het oogschaduw palette is er in verschillende tinten met per doosje 6 perfect op elkaar afgestemde kleuren. Verkrijgbaar voor € 7,50.

bae by hema kwasten

Deze kwasten wil ik dus zeker gaan kopen om te proberen. Ik heb natuurlijk al een flink aantal kwasten maar ik denk dat deze toch weer anders zijn. 🙂 Goed excuus om ze toch aan te gaan schaffen toch? De concealerkwast kost € 4,50, de foundationkwast € 7,50 en de highlighterkwast € 6,-.

Heb jij het nieuwe beautylabel al bij Hema gespot?

Dit artikel bevat affiliate links, uitleg

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.