Andrélon Zilvershampoo voor blond en grijs haar

Andrélon zilvercare

Ik gebruik regelmatig zilvershampoo. Als niet natural blondie ken ik de problemen van het blond zijn. Grootste probleem is vaak dat je een gele gloed terug ziet in je blonde haar terwijl je juist graag een koele blonde tint wilt hebben. De tint die op dit moment zo hip is.

Zilvershampoo bestaat al jaren en werd voorheen vooral gebruikt door omaatjes die de shampoo vaak wel erg lang in hun haar lieten trekken zodat ze met paars haar rondliepen. Bovendien maakt zilvershampoo het haar vaak erg droog.

Andrélon Zilver Care

Andrélon komt nu met de Zilver Care lijn en heeft hierin 3 producten opgenomen. Een zilvershampoo, conditioner en een haarmasker. Allemaal hebben ze niet alleen een blauw/paarse kleur maar ze bevatten ook nog eens keratine en ingrediënten die je haar zacht maken en houden. Geen droog bossie blond meer dus.

En, werkt het?

Ik kocht de Andrélon zilvershampoo en de conditioner. Zoals je hier op de foto ziet is vooral de shampoo (boven) goed blauw/paars van kleur. De conditioner heeft een minder heftig kleurtje maar dit zal voldoende zijn. Beide producten laat je maximaal 5 minuten inwerken, doe je dit langer dan loop je het risico alsnog paars haar te krijgen. Dit was je er overigens bij een volgende wasbeurt zo weer uit.

Ik heb beide producten nu een aantal keren gebruikt en ben erg tevreden over het resultaat. De werking is iets minder heftig dan bijvoorbeeld de zilvershampoo van Milkshake maar toch voldoende. Bijkomend voordeel is de geur, die vind ik echt heerlijk! Voor mij is dit de beste zilvershampoo van dit moment.

Andrélon producten zijn nog tot a.s. zondag in de aanbieding bij Kruidvat, je koopt nu het 2e artikel voor € 1,- en betaald dus voor de shampoo en conditioner slechts € 7,99 !

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.