Achtervolgd, op stap en bedrijvencompetitie

image

Onderweg naar de salon word ik achtervolgd door de zon.

image

Koffie helpt. Altijd.

image

Samen met Jeffrey haal ik wat boodschappen.

image

Wat zullen we eten met Kerst? In ieder geval niet iets van dit denk ik.

image

Hier geniet ik echt van. Met mijn 16 jarige puberzoon op stap. Stiekem vindt hij het ook leuk.

image

Hij gaat zelfs met me langs Kruidvat waar ik dit boekje van Mieke Kosters scoor voor de prijs van slechts een paar euro. Mijn bikini hoeft echter nog lang niet aan dus de challenge kan nog wel even wachten.

image

Ik ga eerst even weer gewoon wat bewegen. Anneke en ik vallen in voor een team dat meedoet in de bedrijvencompetitie op vrijdagavond. Na de verplichte borrel daarna duik ik lekker mijn bed in. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.