Hoorn, pauze en mailbox

image

Dinsdag, 23 februari – Ik was vanmorgen al vroeg op pad. Samen met mijn collega heb ik vandaag een afspraak in het Westfries Gasthuis in Hoorn. We gaan er praten over de workshops Look Good Feel Better voor dit jaar en alvast vooruitblikken naar de toekomst.

image

Het was een leuke afspraak, ook omdat ik samen met mijn collega was. Normaal gesproken ben ik alleen op pad maar nu konden we elkaar mooi aanvullen in het gesprek. In de parkeergarage nemen we afscheid want we gaan beiden een andere richting op nu.

image

Ik steek de dijk weer over en houd altijd een kleine pitstop op deze plek. Even genieten van het prachtige uitzicht over het water.

image

Mooi.

image

Na een paar minuutjes moet ik weer verder. Met de zonnebril op want de zon is fel. Zou het voorjaar al in aantocht zijn?

image

Nog een kleine gedwongen pauze. De brug staat open en ondertussen pleeg ik snel een telefoontje. Dat kan natuurlijk ook rijdend maar daar heb ik een hekel aan.

image

Weer thuis ga ik nog even verder met mijn poging om mijn mailbox leeg te krijgen. Het lukt weer niet dus later deze week volgt poging 3.

image

Mijn lampje is uit. Tot morgen.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.