26 januari – Enschede, schade en een open dag

plog 26 januari

Donderdag, bijna weekend. Mijn spullen staan klaar want vanmorgen ga ik nog op pad voor Look Good Feel Better. 

ochtendzon

Prachtig, die ochtendzon.

De benzine was hier een stuk goedkoper. Ik ga naar Enschede en reis via Duitsland dus net over de grens tank ik hier 0,17 ct per liter goedkoper!

Ik word hier vanzelf naar binnen gerold.

Het MST, ziekenhuis in Enschede. Omdat ik er al een beetje de weg ken loop ik direct naar de kamer van degene met wie ik een afspraak heb. We bespreken de activiteiten van het afgelopen jaar en blikken alvast vooruit naar het Look Good Feel Better programma in het ziekenhuis voor dit jaar.

Oeps. Primark zit hier om de hoek. Ik scoor 2 lekker warme sjaals en een fijne grote kantoortas. De schade in mijn portemonnee valt dus mee.

autobahn

Gaan op de autobahn. Alhoewel, met een topsnelheid van 140 dan.

bestellen jumbo

De boodschappen. Had ik gisteren al besteld bij Jumbo. Best fijn zo, het voorkomt dat ik met ongewenste dingen thuiskom.

avondzon

Voordat je het in de gaten hebt laat de avondzon zich alweer zien. Ik kan niet wachten tot de dagen weer wat langer worden en we weer van de zon kunnen genieten.

drenthe college

Jeff gaat naar de open dag van dit college en ik mag mee.

laboratorium

Proefjes, ik vond het vroeger het allerleukste van de scheikunde les.
opa en oma

Nog snel even langs pap om hem te helpen met een pc probleem. Het is gelukkig gemakkelijk op te lossen want ik moet door.

tatc

Jeff zet ik af bij zijn vader en ik ga naar de commissievergadering van de tennisvereniging. Ook hier slaan we spijkers met koppen en zijn we redelijk snel klaar.

sjors tv

Languit. Even alleen.
sjaal primark

De sjaals die ik vanmiddag kocht kunnen trouwens ook prima dienst doen als dekentje. Ik heb het de hele dag zo vreselijk koud gehad! Ik ben en blijf een zomermeisje. Tot een volgende plog!

 

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.