2015 in vogelvlucht

image

Het begin van 2015 lijkt nog niet eens zo lang geleden en vandaag staan we alweer op de drempel van 2016. Ik blik kort terug op het afgelopen jaar.
Januari begon niet heel erg goed met veel autopech. De auto die ik in juli 2014 kocht liet me nu echt in de steek. In januari verscheen ook mijn 365e plog!

In februari vierden we carnaval en mocht ik de sleutels van mijn nieuwe auto in ontvangst nemen.

In maart schreef Romy zich al in voor haar vervolgopleiding in Groningen, ze moest alleen nog even eindexamen doen. In april reed ik voor het eerst van mijn leven op een scooter, met Romy achterop. Ik vertelde dat pas aan de kinderen toen we al op onze eindbestemming bij mijn ouders waren nadat ik bij hen in de tuin nog bijna verongelukte. Hilarisch.

image

In mei ging ik aan de klus en transformeerde ik de woonkamer in slechts 2 dagen tijd tot een nieuw fris geheel, inclusief nieuwe meubelen. In juni stonden mijn lief en ik voor het eerst samen, naast elkaar, op de tennisbaan. Qua tennisniveau sloeg dat helemaal nergens op maar leuk was het wel!
In juli had ik vakantie maar ging ik niet naar het buitenland. Onze bestemming was het noord Hollandse Petten waar de week in het teken van het Badgastentoernooi stond. In augustus verscheen er een mooi artikel over Look Good Feel Better in een blad.

image

September begon mooi voor Look Good Feel Better, we mochten aan het einde van een prachtig golfevenement een mooie cheque in ontvangst nemen. Oktober stond in het teken van de eerste landelijke Look Good Feel Better dag en in november presenteerden we tijdens de oncologiedagen in Ede ons nieuwe logo en huisstijl.
December was nog een drukke maand en uiteindelijk staat er vandaag, oudjaarsdag, al 25.000 kilometer op de teller van mijn autootje!

2015 was voor mij persoonlijk een prima jaar met natuurlijk niet alleen maar hoogtepunten. Vanavond luid ik samen met mijn lief het nieuwe jaar in bij vrienden en ik spreek de hoop uit dat het wederom een mooi jaar mag worden, zowel op persoonlijk vlak als voor Look Good Feel Better, de stichting waarvoor ik me al zo lang met hart en ziel inzet.

Ook jullie wens ik natuurlijk een mooi, fijn en vooral gezond 2016!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.